De ce republicanii din PDL i-au interzis Regelui Mihai să vorbească pe 25 octombrie în Parlament?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu trece nicio zi fără să demonstrăm că nu avem respect faţă de democraţie, faţă de noi înşine, faţă de tradiţie, faţă de ce este mai important în identitatea noastră.

Cel mai recent şi unul dintre dintre cele mai revoltătoare astfel de gesturi a fost decizia majorităţii parlamentare de a nu îi permite regelui Mihai să participe la o şedinţă solemnă pe 25 octombrie, pentru a celebra 90 de ani de viaţă. Roberta Anastase a declarat că ea a avut bunăvoinţă, dar cadrul constituţional nu i-a permis. Este vorba de aceeaşi Roberta Anastase, această republicană de la Ploieşti, „fiică din popor”, care cu puţin timp în urmă, în acelaşi cadru constituţional, îi permitea lui Dominique Strauss Kahn, fostul şef al FMI, să trasmită un mesaj în şedinţă solemnă. Acesta „a fost perceput ca şef de stat”, care avea de transmis un mesaj relevant, zice Roberta Anastase. Cum calificaţi faptul că republicanii din PDL i-au interzis Regelui Mihai să vorbească pe 25 octombrie în Parlament?

Click aici pentru a citi continuarea şi spune şi tu cum califici faptul că republicanii din PDL i-au interzis Regelui Mihai să vorbească pe 25 octombrie în Parlament

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite