Activele Tractorul, scoase la mezat pentru 77 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lichidatorul uzinei intenţionează să vândă bunurile acesteia la pachet Activele Tractorul Braşov vor fi scoase la vânzare la începutul lunii iulie a acestui an. Aflată în lichidare

Lichidatorul uzinei intenţionează să vândă bunurile acesteia la pachet

Activele Tractorul Braşov vor fi scoase la vânzare la începutul lunii iulie a acestui an. Aflată în lichidare voluntară, fabrica de la poalele Tâmpei îşi va vinde bunurile la pachet prin licitaţie, preţul de pornire al licitaţiei fiind de 77 milioane de euro.

Casa de Insolvenţă Transilvania, lichidatorul uzinei, va încerca să vândă în urma licitaţiei întreg pachetul de active. În cazul în care nu se va primi nicio ofertă în acest sens, activele întreprinderii braşovene vor fi vândute pe module. Astfel, principalul activ, modulul de fabricaţie tractoare şi utilităţi energetice va fi scos la vânzare la un preţ de 43 milioane de euro. În componenţa acestuia vor intra secţiile de fabricare utilaje agricole, căile ferate uzinale, clădirea administrativă, 15 camere de cămin, trei apartamente şi unele creanţe. Al doilea activ este alcătuit din sectoarele calde - turnătorie fontă, turnătorie neferoase şi forjă. Preţul de pornire al licitaţiei pentru turnătoria de fontă este de 8,1 milioane de euro, pentru forjă - 4,4 milioane de euro, iar pentru turnătoria de neferoase - 1,5 milioane de euro. Pe lângă acestea, vor mai intra la licitaţie alte 33 de active şi ansamblul de bunuri mobile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite