Accidentul de la Valea Călugărească a băgat spaima în călătorii acceleratului 1661

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teribilul accident de la Valea Călugărească, în care şi-a pierdut viaţa Alexandra Cosmina Dimofte, a băgat spaima în mai toţi călătorii care merg, de obicei, cu acceleratul 1661, pe

Teribilul accident de la Valea Călugărească, în care şi-a pierdut viaţa Alexandra Cosmina Dimofte, a băgat spaima în mai toţi călătorii care merg, de obicei, cu acceleratul 1661, pe ruta Bucureşti-Buzău-Focşani-Iaşi. Astfel, ieri după-amiază, trenul de Iaşi a plecat aproape gol de la peronul Gării de Nord.

Pe locul 84, ocupat în "trenul morţii" de tânăra de 17 ani din Focşani, care şi-a pierdut viaţa după ce a fost străpunsă de o şină de cale ferată, stătea un tânăr din Buzău. În momentul în care a aflat povestea acestui loc, din superstiţie, călătorul s-a mutat grăbit într-un alt compartiment.

O femeie, care-şi condusese la tren o rudă, ne-a declarat că n-ar mai fi în stare să mai călătoarească cu trenul, cel puţin o vreme. "Cum să mai merg cu CFR-ul după ce s-a întâmplat!?! Mi-e frică, de ce să nu recunosc!", a mai spus femeia. Vizibil afectat de tragicul eveniment era şi unul dintre "naşi".

El a refuzat însă să vorbească, spunându-ne doar că îi ştia foarte bine pe colegii săi controlori care s-au aflat sâmbătă în trenul deraiat lângă Valea Călugărească. Alexandra Cosmina Dimofte, decedată în tragicul accident, va fi înmormântată, astăzi, la Cimitirul Nordic din Focşani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite