Accident la ieşirea din Predeal: un mort şi patru răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit şi alte patru persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în această dimineaţă la ieşirea din Predeal spre Azuga. Duba în care se afla acesta a intrat în depăşire, iar din sens opus a venit un autobuz al Ministerului Apărării Naţionale. Victimele au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Braşov.

UPDATE 10.30 Cei zece militari aflaţi în autobuzul implicat în accident se întorceau din Afganistan. „Erau militari care se întorceau din Afganistan. Aceştia veneau dinspre Bucureşti şi urmau să fie distribuiţi către unităţile de care aparţin, din mai multe judeţe din ţară", a spus Cosmin Giosanu, de la Poliţia Rutieră Braşov.

În urma impactului, şoferul microbuzului, în vârstă de 29 de ani, din Târgu Secuiesc, a murit pe loc, iari cei trei pasageri din microbuz, cu vârste între 30 şi 40 de ani, au fost grav răniţi. Şi şoferul autobuzului cu militari a fost rănit uşor, însă a refuzat să fie transportat la spital.
Victimele din microbuz au rămas încarcerate, la locul accidentului intervenind un echipaj de descarcerare al ISU Braşov, trei echipaje SMURD şi o ambulanţă.

„A fost o intervenţie deosebit de dificilă ţinând cont că erau minus 23 de grade Celsius. A trebuit să decopertăm microbuzul, să înlăturăm bordul. Maşina era un morman de fiare. Din păcate, şoferul a murit, iar celelalte trei persoane au fost transportate la spital în stare gravă, cu diverse traumatisme craniene şi fracturi la membre", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

UPDATE: Şoferul autobuzului a fost şi el dus la spital.

Accidentul s-a produs puţin după ora 5.00. O dubă, în care se aflau doi bărbaţi şi două femei, a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de un autobuz al Ministerului Apărării Naţionale, plin cu militari. Şoferul dubei a decedat pe loc, iar ceilalţi trei pasageri au fost descarceraţi şi duşi de urgenţă la spital. Niciun pasager al autobuzului n-a păţit nimic, potrivit postului de ştiri România TV.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, unul al Ambulanţei şi unul de descarcerare.

Traficul rutier din zonă a fost deviat pentru a evita un blocaj.

Vom reveni cu amănunte.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite