Accident în lanţ pe DN 70

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au fost rănite, dintre care cel puţin două grav, după ce microbuzele în care se aflau s-au ciocnit frontal, ieri-dimineaţă, pe DN 70, între localităţile Drăgăneşti

Şapte persoane au fost rănite, dintre care cel puţin două grav, după ce microbuzele în care se aflau s-au ciocnit frontal, ieri-dimineaţă, pe DN 70, între localităţile Drăgăneşti Vlaşca şi Bujureni, judeţul Teleorman. În urma impactului, microbuzele au fost proiectate în două tiruri. La scurt timp, din cauza vizibilităţii reduse şi a carosabilului parţial acoperit cu mâzgă, alte 18 autoturisme au intrat în carambol. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean, unde au rămas internate. Accidentul a fost anunţat prin 112 de către participanţii la trafic. Timp de mai multe ore, în zona respectivă s-au format cozi de maşini de peste cinci kilometri pe ambele sensuri.

După numai două ore şi la o distanţă de 10 kilometri de carambol, tot pe DE 70, între localităţile Vălceni şi Vităneşti s-a produs un alt accident grav. Din cauza ceţii şi a carosabilului umed, o camionetă plină cu lemne a intrat într-un autoturism Dacia Logan. În urma impactului, o parte din lemnele din camionetă au căzut pe autoturism şi pe carosabil. Şoferul Loganului a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Alexandria, unde a rămas internat. Acesta nu este singurul accident în lanţ din acest an. În urmă cu aproape trei săptămâni, peste 100 de maşini s-au tamponat în aceeaşi zi pe cele două autostrăzi ale României. Cauza a fost tot ceaţa densă, dar şi poleiul care s-a format, potrivit autorităţilor, instantaneu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite