Accident în Capitală: Un motociclist a intrat în comă, în urma coliziunii cu o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accident grav, azi-noapte, pe bulevardul Kiseleff din Capitală! Conducătorul unei maşini marca Opel l-a lovit din plin pe un motociclist în momentul în care voia să se încadreze pe banda din stânga. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar circulaţia pe bulevard s-a desfăşurat în condiţii grele timp de zeci de minute.

Când a ajuns la o intersecţie de pe bulevardul Kiseleff, conducătorul maşinii marca Opel, care circula pe direcţia Piaţa Presei Libere - Arcul de Triumf,  a încercat să se încadreze pe banda din stânga, moment în care a intrat în coliziune cu motocicleta care circula în aceeaşi direcţie, susţin poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului.

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spitalul Floreasca, iar surse medicale spun că acesta se află în comă, informează postul de ştiri România TV.

Martorii spun că maşina venea cu viteză mare dinspre Piaţa Presei când şoferul a pierdut controlul şi l-a izbit pe motociclistul care circula pe partea dreaptă a drumului. Tânărul a fost aruncat cu tot cu motocicletă pe contrasens. Potrivit unui martor, în urma impactului, victima a fost aruncată la doi metri distanţă.

Şoferul vitezoman a avut de dat socoteală celor cincizeci de motociclişti strânşi la faţa locului.

Circulaţia pe bulevardul Kiseleff a fost îngreunată timp de zeci de minute.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite