Accesoriile multiplică ţinutele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu doriţi să cheltuiţi un procent mare din salariu pe o garderobă nouă de vară, soluţia este să vă accesorizaţi ţinutele cât mai "diferit." Puteţi schimba complet o ţinută care

Dacă nu doriţi să cheltuiţi un procent mare din salariu pe o garderobă nouă de vară, soluţia este să vă accesorizaţi ţinutele cât mai "diferit." Puteţi schimba complet o ţinută care are, de fapt, aceleaşi piese de bază. Singura cerinţă: trebuie să staţi bine la capitolul accesorii.

Mărgelele sunt mereu o salvare. Din lemn, rotunde, mari, pot foarte bine, spun stiliştii, să salveze o ţinută simplă, formată dintr-un tricou şi o pereche de blugi. Nu trebuie să vă limitaţi la un singur şirag.

Cât despre lanţuri, dacă vă orientaţi către ele, alegeţi-le pe cele cu zalele cele mai groase, argintii şi numeroase pandantive. Aflăm din tendinţele de anul acesta că lănţişoarele subţiri, fine, sunt recomandate doar dacă le alăturăm unor alte bijuterii.

Brăţările mari din lemn sau şiragurile din mărgele care se pot purta la mână sub formă de brăţară,
chiar câte cinci - şase pe o mână, sunt şi ele o soluţie. Nu trebuie să ezitaţi să le purtaţi chiar alături de ceas. Cerceii din plastic lungi, coloraţi, rămân în tendinţe, dar cum au fost foarte expuşi în sezoanele precedente, stiliştii ne sfătuiesc să nu exagerăm cu purtarea lor.

De altfel, nişte cercei prea grei pot deveni chiar periculoşi pentru că pot deforma lobul urechii.

Un ultim accesoriu de care însă nu trebuie să uitaţi este centura. Brâu din mătase, din piele, material brodat sau curea îngustă, orice curea este un accesoriu care poate da foarte mult interes unei ţinute. Nu vă feriţi să o exploataţi cum se cuvine.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite