Academia de Showbiz, prima sesiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Academia de Showbiz îşi deschide porţile pe 2 octombrie 2006, cu prima sesiune de cursuri. Academia de Showbiz este un concept original de training, aparţinând Ancăi Lupeş şi lui Zoli Toth

Academia de Showbiz îşi deschide porţile pe 2 octombrie 2006, cu prima sesiune de cursuri. Academia de Showbiz este un concept original de training, aparţinând Ancăi Lupeş şi lui Zoli Toth (trupa Sistem), şi se adresează celor care vor să devină impresari artistici şi organizatori de spectacole şi să practice profesionist aceste meserii.
Cursurile sunt o premieră pentru România şi reprezintă, în acest moment, singura iniţiativă privată în domeniu, recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Prima sesiune de cursuri, atât pentru impresari artistici, cât şi pentru organizatori de spectacole, se derulează în intervalul 2-27 octombrie 2006 la Centrul de Afaceri Bucureşti Sud (la 50 m de staţia de metrou Piaţa Sudului). De astăzi, se pot afla mai multe informaţii despre academie accesând site-ul www.academiadeshowbiz.ro.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite