Bergodi: "Absenţele nu s-au simţit, sunt mulţumit!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bergodi: "Absenţele nu s-au simţit, sunt mulţumit!" - Revista presei sportive
Bergodi: "Absenţele nu s-au simţit, sunt mulţumit!" - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţia lui Cristiano Bergodi despre absenţele de la meci, părerea antrenorului echipei Motherwell despre calificarea Stelei sau impresia scoţienilor despre Steaua. Printre alte subiecte, Emerich Inenei consideră că Steaua a jucat cu o echipă de liga a II-a, iar Vicror Becali nu împărtăşeşte entuziasmul finanţatorului Stelei în ceea ce priveşte meciul Stelei cu Motherwell.


Bergodi: "Absenţele nu s-au simţit, sunt mulţumit!".

Cristiano Bergodi este foarte bucuros de rezultatul echipei sale din această seară, dar, mai ales, de jocul prestat de tinerii Stelei. Italianul este foarte bucuros de susţinerea pe care o arată fanii chiar dacă el şi-a început de foarte curând munca în Ghencea. "E un scor bun pentru noi, dar trebuie să avem grijă în Scoţia. Noi am jucat foarte bine în prima repriză şi ceva mai slab în partea a doua, dar atunci am dat golul trei şi am redus din turaţie", a declarat Cristiano Bergodi, citat de ProSport.

Jim Gannon: "Nu cred în miracole". Antrenorul lui Motherwell, Jim Gannon, crede că Steaua nu mai poate rata calificarea, scrie Gazeta Sporturilor. Sosit primul la conferinţa de presă, Jim Gannon a elogiat jocul echipei din Ghencea. "Am primit o lecţie foarte dură! Steaua o echipă de admirat. Nu cred în miracole, românii sunt deja calificaţi. S-a demonstrat încă o dată că fotbalul de pe continent e mult peste ce se joacă în Marea Britanie, exceptând Anglia. A fost o experienţă grozavă pentru noi, deşi ne-a întărit convingerea că jucătorii britanici n-au nici ştiinţa jocului şi nici tehnicitatea europenilor".

Scoţienii: "Ne scoatem pălăria în faţa Stelei!". Atacantul John Sutton a declarat, joi seara, că jucătorii echipei Motherwell nu se mai aşteaptă la calificare, după ce au pierdut, cu scorul de 0-3, meciul cu Steaua, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.  "Sperăm ca în meciul retur să ramânem mai mult în joc şi să ne descurcăm mai bine. Nu ne aşteptăm să ne mai calificăm, după ce am pierdut cu 0-3, dar dacă dăm un gol sau două putem pune presiune. Steaua este favorită, asta e clar", a declarat Sutton, citat de Sport.ro.

Emerich Ienei: "Steaua a jucat cu o echipă de liga a II-a". Fostul antrenor al Stelei a vorbit la Sport Total FM despre victoria Stelei în faţa scoţienilor de la Motherwell. "Steaua a jucat cu o echipă de liga a II-a, o echipă foarte slabă, sigur ca să intre într-un ritm Steaua are nevoie de astfel de meciuri, în orice caz poate fi privit ca pe un bun antrenament" a declarat fostul tehnician pentru Sport Total FM. Acesta a vorbit şi despre jucătorii evidenţiaţi în acest joc.

"Motherwell e mai slabă ca Ujpest!".
Dacă Gigi Becali a fost extrem de entuziasmat după rezultatul din partida cu Motherwell, vărul Victor este ceva mai temperat şi susţine că nu te poţi compara cu Arsenal, după o partidă împotriva unui adversar slab, ca Motherwell. Acest entuziasm s-ar putea dovedi periculos, în condiţiile în care fotbaliştii din Ghencea sunt necopţi, notează ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite