Letterman se „confesează“ la AXN

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postul de televiziune difuzează astăzi, începând de la miezul nopţii, emisiunea în care moderatorul mărturiseşte că a avut relaţii sexuale cu mai multe dintre angajatele sale. Stând la biroul său din studioul în care se filmează „Late Show“, prezentatorul în vârstă de 62 de ani a spus o poveste cu şantaj şi aventuri extraconjugale.

La 1 octombrie, în Statele Unite, un moderator de talk-show crea un nou capitol din istoria televiziunii. „Ce ziceţi de o mică poveste?“, i-a întrebat Letterman pe spectatori şi pe telespectatori. Ce a urmat a fost o confesiune în direct, care, potrivit criticilor de televiziune, a fost perfect echilibrată între sinceritate şi umor sec. În această seară, la AXN, puteţi urmări ediţia show-ului care a stârnit controverse în lumea televiziunii, dar a adus şi audienţă.

Şantaj de două milioane de dolari

Letterman a povestit că a fost subiectul unei tentative de şantaj. Un producător al televiziunii CBS i-a cerut două milioane de dolari. „Pentru că am făcut sex cu femei care lucrează la show“, a explicat el. În ciuda momentului care l-a speriat, moderatorul „Late Show“ de 16 ani a decis să meargă la poliţie şi să-l denunţe pe şantajist.

Publicul a râs la început, apoi a rămas mut şi la sfârşit a aplaudat.Patru zile mai târziu, Letterman şi-a cerut scuze, tot la televizor, faţă de soţia sa, Regina, cu care avea o relaţie de aproape trei decenii.

„A fost extrem de rănită de comportamentul meu şi trebuie să încerc să repar lucrurile“, a spus prezentatorul. Glumele de la concurenţii lui Letterman, în special de la Jay Leno, nu au întârziat să apară.

Leno, prezentatorul show-ului care îi poartă numele, a spus că nu a avut relaţii sexuale cu angajaţii săi, iar un toboşar din bandul său s-a prefăcut a fi rănit de afirmaţie.

Jimmy Fallon, moderatorul „Late Night“, a menţionat cartea care prezintă 237 de motive pentru a face sex, spunând că „Letterman sigur le ştie pe primele zece“. O altă reacţie a venit din partea unei organizaţii americane pentru drepturile femeilor, care l-a criticat pe moderatorul CBS pentru crearea unui loc de muncă „toxic“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite