AVAS a recuperat 7,85 milioane de lei de la debitori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a recuperat, în primele şase luni ale acestui an, 7,85 milioane de lei prin blocarea conturilor a 1.604 debitori persoane fizice, juridice sau instituţii cu datorii neachitate.

Pentru creanţe fiscale au fost emise patru ordine de poprire, prin care au fost blocate conturile a 1.128 de debitori, şi s-au încasat 2,14 milioane de lei, se arată într-un comunicat AVAS. Pentru creanţe comerciale s-a emis un singur ordin, prin care s-a poprit un număr de 292 de debitori, şi s-au recuperat 3,63 milioane de lei.În ceea ce priveşte creanţele bancare, prin 18 ordine au fost blocate conturile a 104 debitori şi s-a încasat o sumă de 109.738 de lei.
De asemenea, AVAS a dispus şi un ordin de blocare şi pentru creante comerciale propii, asupra a 80 de debitori, recuperând astfel 1,97 milioane de lei. Printre debitorii a căror conturi au fost blocate se număra Uzina Mecanică Băbeni, Uzina Mecanică Drăgaşani, Autotransmar Braşov, Avicola Braşov, Interagro Bucureşti, Avicola Tărtăşeşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite