Rodipet va avea un administrator provizoriu, numit de AVAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rodipet va avea un administrator provizoriu, numit de AVAS
Rodipet va avea un administrator provizoriu, numit de AVAS

Magistraţii au admis, la 30 iunie 2009, cererea prin care Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a preluat pachetul majoritar al acţiunilor la Rodiped, de la Network Press Concept.

În urma deciziei date de instanţă, AVAS va putea începe demersurile pentru numirea unui administrator provizoriu la Network Press Concept.

Colegiului Director al AVAS a hotărât înscrierea Autorităţii ca acţionar şi desfiinţarea contractului de privatizare a S.C. Network Press Concept S.A. , fosta S.C. Rodiped S.A.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului deţine în prezent 51% din capitalul social al acestei societăţi. Valoarea unei accţiuni este de 2,5 RON.

Prin cererea din data de 1 aprilie 2009, AVAS a solicitat Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucureşti reînscrierea Autorităţii ca acţionar la  S.C. Network Press Concept S.A. , fosta S.C. Rodiped S.A.

Cererea s-a realizat în baza Legii 137, pentru executării gajului constituit de către S.C. Magnar Two S.R.L în favoarea AVAS, cumpărător în contractul de vânzare.

Cererea a fost înregistrată la O.R.C.T.B. în data de 16 aprilie 2009.

           


          

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite