ARAD: Fără permis de conducere la vamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, Laurenţiu P.,  de 19 ani, s-a prezentat la ieşirea din ţară la volanul unei autoturism marca ,,BMW”. După efectuarea formalităţilor de frontieră, lucrătorii vamali i-au solicitat tânărului să prezinte la control şi permisul de conducere.

"Laurentiu P. a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Anglia. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului de identitate prezentat, astfel folosind tehnica din dotare au constatat că acesta este fals, neîndeplinind condiţiile de fond şi de formă ale unui document autentic şi original", a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al IJPF Arad.
    
Cetăţeanul român a declarat că intenţiona să ajungă în Spania pentru a-şi petrece sărbătorile. Acesta a declarat că a obţinut permisul de conducere contra sumei de 600 de lire, în Anglia.

I s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite