ARAD: Peste 4 kg de heroină descoperite la Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Puctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad au descoperit, ascunse într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, peste 4 kg heroină, ce urmau să ajungă pe “piaţa de desfacere” din Europa de Vest.

Astăzi s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cu un autoturism marca “VW” , bulgarii Emil T., de 26 ani şi Myumyun M. de 25 ani.

În baza unei analize de risc efectuată de poliţiştii de frontieră s-a descoperit în autoturism, ascunse sub preşul din faţa scaunului din dreapta, 8 pachete, învelite în bandă adezivă, de culoare maro, ce conţineau 4 kg şi 140 grame substanţă de culoare maronie, suspectă.

“În urma testarii preliminare cu aparatura din dotare, substanţa a reacţionat ca fiind heroină. Acesta urmează să fie trimisă la un laborator specializat spre expertizare”, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Arad. Bulgarii sunt cercetaţi pentru trafic de droguri de mare risc, iar daca vor fi găsiţi vinovaţi riscă o pedeapsa cu închisoarea între 15 – 25 de ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite