ARAD: Un autovehicul de 130.000 lei furat din Italia, depistat pe străzile Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autovehicul în valoare de aproximativ 130.000 de lei, care figura în baza de date a Interpol ca fiind furată dintr-o ţară a Uniunii Europene, a fost descoperită de poliţiştii de frontieră arădeni circulând pe străzile Aradului.

Lucrători ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, au depistat în trafic, în ziua de 3 aprilie a.c., un autoturism marca „Fiat Ducato”, tip rulotă, înmatriculat în Italia. După efectuarea verificărilor de rigoare, oamenii legii au constatat că maşina figura ca fiind furată din Italia încă din luna iulie a anului 2008.

"Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 30 de ani, a declarat că nu ştia că autovehiculul este furat, că el doar la împrumutat de la un prieten pentru nevoi pesonale"
, a declarat Mihalea Leş, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.
 
Poliţiştii de fontieră arădeni continuă cercetările pentru a stabili modul în care autovehiculul marca „Fiat Ducato” a ajuns în România, şi dacă persoana aflată la volanul acestuia are sau nu legături cu reţelele de traficanţi de maşini. Până la finalizarea anchetei, autoturismul a fost indisponibilizat şi se află la sediul Poliţiei de Frontieră Arad.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite