ARAD: O arădeancă îşi acuză vecinul de 28 de ani că ar fi bătut-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ARAD: O arădeancă îşi acuză vecinul de 28 de ani că ar fi bătut-o
ARAD: O arădeancă îşi acuză vecinul de 28 de ani că ar fi bătut-o

Jandarmii au fost solicitaţi de urgenţă după ce o femeie a sunat la serviciul 112 şi a spus că a fost bătută de vecinul ei, care a pătruns în casă cu forţa şi a lovit-o în piept cu picioarele.

O echipă care patrula în zona în care locuia femeia a intervenit de urgenţă, a luat semnalmentele agresorului şi a reuşit să-l identifice pe Axentie Alin B., de 28 de ani, din Arad. Tânărul a mers la apartamentul vecinii sale, a spart uşa de la intrare şi a pătruns în apartament fără consimţământul proprietarei, unde, pe motivul unor neînţelegeri mai vechi, a lovit-o cu picioarele în zona pieptului, provocându-i multiple leziuni traumatice. Jandarmii i-au acordat victimei măsurile de prim-ajutor şi au îndrumat-o să meargă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru îngrijiri medicale de specialitate, şi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, pentru a i se elibera un certificat medico-legal care să ateste agresiunea fizică suferită.
Potrivit jandarmilor, agresorului i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „lovire sau alte violente” şi „distrugere”, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecatoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite