ARAD: Se aglomerează punctele de trecere a frontierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apropierea sărbătorilor pascale readuce în ţară mulţi dintre cetăţenii români stabiliţi legal în străinătate, dar şi străini care doresc să-şi petreacă vacanţa de primăvară în România.

În această perioadă, în punctele de trecere a frontierei, se înregistrează o creştere a traficului de persoane şi mijloacelor de transport. Poliţia de Frontieră Arad a anunţat că a luat toate măsurile necesare astfel încât tranzitul să se efectueze civilizat si în condiţii normale.

"S-au dispus măsuri de suplimentare a personalului care-şi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, s-a dispus creşterea numărului arterelor de control din punctele de frontieră, pe sensul de intrare sau ieşire din ţară"
, a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al IJPF Arad.

În acest sfârşit de săptămână, au trecut frontiera aproximativ 47.000 persoane, din care peste 31.000 au fost cetăţeni români, 21.000 pe sensul de intrare în ţară şi aproximativ 10.000 pe sensul de ieşire şi peste 15000 cetăţeni străini.

Cel mai tranzitat punct de frontieră din judeţul Arad a rămas PTF Nadlac, în ultimele 3 zile fiind tranzitat de un număr de peste 31.000 de persoane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite