ARAD: Val de violenţe în rândul tinerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii arădeni au fost nevoiţi să intervină în cazul mai multor conflicte care au avut la bază violenţa.

C.A.de 27 ani din Arad, a fost ameninţată şi agresată de fostul soţ, C.M. de 30 de ani din Arad. A fost aşteptată pe stradă de către fostul soţ, pentru a lămuri unele probleme cauzate de divorţul în desfăşurare. Conflictul spontan are ca rezoluţie un dosar penal pe numele fostului soţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, loviri si alte violenţe.

Un conflict spontan a fost şi la Şiria. L.A.de 27 ani şi M.I. de 18 ani, au atras furia vecinului lor M.G.de 40 ani . Au fost ameninţate cu acte de violenţă, pe seama inervenţei lor de a-şi lăsa fiica în pace. Pe fondul consumului de alcool acesta şi-a certat fiica, pe stradă, deoarece şi-a pierdut telefonul. Intervenţia poliţiei l-a „costat” un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ameninţare.

Lucrătorii din cadrul Postului de Poliţie Şilindia au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că R.C.R. de 30 ani, din Satu Mic,  şi-a înfipt un cuţit în gât şi se afla în stare de inconştienţă. În urma deplasării la faţa locului s-a constatat că acesta şi-a provocat o leziune minoră la nivelul gâtului, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Ineu, pentru îngrijiri medicale. Automutilarea a fost pusă pe seama unor neajunsuri materiale din familie. La Spital a fost stabilit următorul diagnostic: plagă înţepată superficială în regiunea arterială a gâtului. Acesta a refuzat internarea şi a plecat la domiciliul său.

Pentru prevenirea infracţiunilor cu violenţă, poliţişti recomandă: • să nu-şi facă nimeni singur dreptate lovind adversarul, aceste gesturi pot avea uneori consecinte grave, să nu se profereze injurii şi să nu se încurajeze violenţa, acestea fiind cauze care duc la declanşarea unor conflicte ce pot degenera în violenţe, să se evite persoanele irascibile, puse pe harţă, să nu se dea curs provocărilor venite de la persoane aflate în stare de ebrietate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite