ARAD: Tânără agresată pe Faleza Mureşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără  de 17 ani din comuna Zimandu Nou s-a prezentat la postul de pază de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, unde a sesizat subofiţerul aflat în serviciu despre faptul că a fost victima unei agresiuni fizice.

Acesta a anunţat imediat patrula de jandarmi aflată în zonă şi în urma unor investigaţii efectuate de către jandarmii din cadrul patrulei, a fost depistat autorul agresiunii  V.R.T.  de 16 ani din Arad, care în timp ce se afla pe faleza râului Mureş a acostat victima, venind din spatele ei, punându-i mâna la gură şi ameninţând-o că dacă strigă o omoară, a imobilizat-o şi târât-o spre tufele de pe malul Mureşului.

Tânăra a reuşit să scape din mâinile agresorului şi să-şi anunţe fratele şi a fugit către postul de pază de la Parchet. Victima s-a deplasat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Jandarmii i-au întocmit agresorului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de „lovirea sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite