ARAD: Spitalu’ 9, stand-up comedy cu bătaie lungă pe scena Casei de cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe scena Casei de cultură se va juca, astăzi, de la ora 19.30  un show de stand-up comdey şi parodii, în care se va vorbi despre relaţiile de cuplu, despre Cioran, dar şi despre Guţă, despre cerşetori, şi despre politicieni.

Trupa de stand-up comedy&parody,  Spitalu’9,  din Bucureşti, a început cel de al patrulea turneu, sub deviza “Absenţa râsului dăunează grav sănătăţii”. Aşa cum şi-au obişnuit deja fanii, cei trei comedianţi – Cristi Voicu, Marius Gheorghiu şi Doru Ivanov vor veni şi de această dată cu încă un show umoristic nou nouţ: “Drept la ţintă! ”.

“Nu aş vrea să ne lăudăm prea mult, dar de la începutul anului am jucat de cele mai multe ori având casa închisă”, a spus Doru, unul din comici.

Potrivit spuselor sale, primele două spectacole se adresau cu predilecţie liceenilor şi studenţilor, dar acum, noul set de momente conţine multe trimiteri, în care se regăseşte şi publicul matur de orice vârstă, accentul fiind pus pe Stand-Up Comedy.
 
Temele propuse încep de la viaţa de cuplu, stereotipurile zilnice, superficialitatea societăţii contemporane şi a lumii mondene şi ajung chiar la anumite elemente ale vieţii spirituale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite