ARAD: Şi-au încercat norocul la zona verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au reţinut patru persoane, cetăţeni turci, care încercau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

Patrula de supraveghere a frontierei de stat a reţinut patru persoane care încercau să intre ilegal în ţara vecină, aceştia fiind reţinuţi la aproximativ 50 metri interior faţă de teritoriul statului vecin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că sunt cetăţeni din Turcia cu vârste cuprinse între 28 şi 35 ani şi intenţionau să ajungă în Germania.     

Aceştia declară că s-au deplasat în municipiul Arad cu autocarul, iar de aici au luat un autoturism de ocazie până în localitatea Nădlac, de unde şi-au continuat călătoria pe jos, peste câmp, până în momentul reţinerii. Bărbaţii au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră le-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor urmează a fi prezentaţi în faţa Parchetului, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.   

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite