ARAD: Pecica a împlinit cinci ani de când a devenit oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Oraşului Pecica, Casa de Cultură a Oraşului şi Consiliul Local au organizat şi în acest an tradiţionala manifestare dedicată schimbării statutului localităţii, din comună în oraş.  

Pe lângă întreceri sportive, spectacole a fost convocată şi o şedinţă extraordinară a Consiliului local, pentru ca Opt pecicani să fie decoraţi cu „Titlu de Excelenţă” pentru activitatea lor. Aceştia au primit câte o plachetă personalizată, diploma şi un exemplar din monografia oraşului.

 Elena Balaş, Ferenczy Ella, Lelik Ana Magdalena, Maxa Merfu Maria şi Maria Seman au fost decorate ca semn de apreciere pentru activitatea lor îndelungată şi fructuoasă în creşterea şi educarea multor generaţii de pecicani, dr Pálfi Enikő pentru eforturile depuse în slujba sănătăţii pecicanilor, iar Livius Ponta şi fostul diriginte de poştă Urban Andrei pentru munca lor în folosul comunităţii şi contribuţia la viaţa culturală şi sportivă a oraşului.

Concursul Miss Pecica, a adunat, ca de fiecare dată multe emoţii atât din partea concurenţilor cât şi din partea susţinătorilor. Cele cinci aspirante la titlu au defilat în diverse ţinute, au răspuns la întrebări de cultură generală şi şi-au etalat aptitudinile în faţa juriului şi a spectatorilor. În urma prestaţiei concurentelor, Miss Pecica 2009 a fost aleasă Paula Botaş, în timp ce Ana Maria Tripe şi Cristina Urdea s-au clasat pe locurile doi şi trei.

Cu ocazia unui spectacol folcloric,primarul Petru Antal i-a predat viceprimarului oraşului Lipova cheia Cetăţii Culturale a judeţului, program care s-a derulat în premieră la Pecica, în ultimele şase luni.

„Mă declar mulţumit de modul în care s-au desfăşurat Zilele Oraşului, ceea ce este atât meritul organizatorilor, cărora le mulţumesc pentru efortul depus, cât şi cel al pecicanilor, care au dovedit încă odată că ştiu să se bucure de sărbătoarea noastră” a declarat primarul Petru Antal.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite