ARAD: Nemții din landul aar ajută Aradul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O delegație a Landului Saar a fost prezentă în județul Arad pentru a-și manifesta sprijinul în domeniul social și cel al situațiilor de urgență.

“Oaspeţii germani ne-au dezvăluit că în Germania e mare nevoie de forţă de muncă în domeniul sanitar, începând de la farmacie, continuând cu spitalele şi clinicile medicale şi terminând cu asistenţa acordată vârstiniclor”, a declarat Călin Bibarţ, prefectul Aradului.

Din delegaţie au făcut parte fostul deputat în Parlamentul Landului Saar şi preşedinte regional al THW (ISU), Willi Gehring, Otto-Werner Schade, director Agenţia Forţelor de Muncă a Landului Saar, Werner Schreiber, fost ministru al Muncii în Sachsen-Anhalt şi membru al Cercului de Prietenie Germano-Român şi Berthold Klos, preşedintele organizaţiei locale THW-Freisen. 

Oaspeţii din Germania au vizitat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cu care colaborează încă din anul 1990, după care au purtat discuţii cu prefectul Călin Bibarţ şi preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite