ARAD: Jandarmii vor asigura siguranţa arădenilor de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă  publică în municipiul şi judeţul Arad, pe timpul desfăşurării slujbei religioase închinată „Învierii Domnului” , Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad va asigura dispozitivul de ordine publică cu peste 50 de jandarmi.

Aceştia  vor executa misiuni, la un număr de 12 lăcaşe de cult din mun. Arad, Mănăstirea Bodrog, precum şi la bisericile din localităţile Sebiş, Pecica şi Vladimirescu, pentru: prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială; depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale;monitorizarea şi descurajarea grupurilor care intenţionează să tulbure ordinea şi liniştea publică.

De asemenea, în ziua de Paşti Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării unor manifestări cultural-artistice în localităţile Şeitin, Şiria şi Buteni cu un efectiv de 15 jandarmi.

Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii altor fapte antisociale, la numărul unic de urgenţă 112 sau 0257/514952, unde vor răspunde „prezent” echipajele de intervenţie mobile auto.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite