ARAD: Elevii care nu au dat teza unică vor fi înscrişi la liceele unde mai rămân locuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii claselor a opta care din diverse motive nu au participat la teza unică vor fi înscrişi la licee doar în limita locurilor rămase libere.

Pentru absolvenţii clasei a VIII-a care au repetat ultima clasă de gimnaziu ca şi pentru cei care au studiat în străinătate şi, din această cauză, nu au participat la toate tezele cu subiect unic din clasele a VII-a si a VIII-a, media generală obţinută la tezele cu subiect unic se calculează din notele obţinute la tezele cu subiect unic la care absolventul a participat.

Absolvenţii clasei a VIII-a care au studiat în străinătate şi care, din această cauză, nu au participat la nici o teză cu subiect unic, vor fi înscrişi în clasa a IX-a, după recunoaşterea studiilor, peste numărul de locuri aprobat.

Procedura si criteriile de înscriere şi repartizare vor fi stabilite de Comisia de admitere judeţeană si vor fi anunţate public prin afişare la sediul inspectoratului scolar, până la data de 1 iulie 2009.

Repartizarea se va desfăsura, în sedinţă publică, în perioada de rezolvare a situaţiilor speciale, 21 -23 iulie 2009.

Centrul special de înscriere pentru candidaţii proveniţi din alte judeţe este la sediul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Arad. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite