ARAD: Egiptean prins ascuns în Rapidul de Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici au reţinut o persoană, care se afla ascună în locaşul destinat bagajelor din cabina unui vagon din compunerea trenului, încercând în acest fel să  evite controlul de frontieră.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră pe sensul de ieşire din ţară a trenului rapid „Dacia ” care circulă pe relaţia Bucureşti - Viena, poliţiştii de frontieră au descoperit o persoana de sex masculin, care se  sustrăgea controlului, fiind ascunsă în locaşul destinat bagajelor din cabina unui vagonul din compunerea trenului internaţional.

"Poliţiştii de frontieră au trecut la verificarea persoanei, constatând că aceasta este cetăţean egiptean şi se numeşte Moham E., de 31 de ani", a declarat Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Bărbatul a declarat că a recurs la această metodă, deoarece intenţiona să se deplaseze în Germania şi a recurs la această metodă pentru că nu posedă viză pentru Spaţiul Schengen.

Cetăţeanul din Egipt a declarat că s-a urcat în locaşul destinat bagajelor din cabina unui vagon din compunera trenului în gara din Arad.

Lui Moham E. i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat  prcurorului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea dispuneri măsurilor legale ce se impun.

Moham E. este la a doua încercare de a ieşi ilegal din ţară. Prima tentativă a fost dejucată tot de poliţiştii de frontieră de PTF Curtici în luna ianuarie a. c., când cetăţeanul egiptean s-a ascuns în toaleta unui  vagon pentru a evita controlul de frontieră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite