AKCENT şi-a scos în lume cea mai nouă cucerire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicole Formescu, autoarea pieselor de succes ale trupei Blue, a venit în România pentru a începe o colaborare cu trupa Akcent. Ea a adus-o la Bucureşti şi pe fetiţa ei, de numai cinci ani, a

Nicole Formescu, autoarea pieselor de succes ale trupei Blue, a venit în România pentru a începe o colaborare cu trupa Akcent. Ea a adus-o la Bucureşti şi pe fetiţa ei, de numai cinci ani, a stat o săptămână şi a înregistrat împreună cu băieţii trei melodii, care au toate şansele să fie auzite alături de Jokero şi Kylie în toată Europa.
Nicole Formescu a primit cu încântare propunerea să colaboreze cu "akcenţii", mai ales că ea a venit de la casa de discuri Roton, iar piesele trupei de băieţi din România i-au plăcut foarte mult
Colaborarea a fost oficializată joi, 20 aprilie, în faţa presei şi a unui număr mare de fani, care au profitat de moment ca să-şi întâlnească idolii. Nicole a răspuns cu amabilitate tuturor întrebărilor şi a declarat că este o adevărată plăcere să lucreze cu Akcent: "Sunt patru băieţi talentaţi, plini de energie şi mă bucur că am lucrat cu ei".
Dincolo de colaborarea cu "akcenţii", Nicole îşi doreşte să se ocupe şi de cariera solo. La începutul acestei veri îşi va lansa primul single în Marea Britanie, următoarea pe lista evenimentelor de lansare fiind România.
Până la primul hit Akcent-Nicole Formescu, băieţii se bucură în continuare de succesul din ce în ce mai mare pe care piesa Jokero îl are în România şi în toată Europa.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite