Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor: inimioare din ciocolată şi torturi cu mesaje de amor GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inimioare dulci
Inimioare dulci

Maestrul cofetar Silvian Miron a deschis o expoziţie cu produse din ciocolată pentru îndrăgostiţi. Amorezii îşi pot oferi în dar inimioare şi torturi din ciocolată cu mesaje de dragoste.  

Echipa de ciocolatieri condusă de maestrul Silvian a lucrat zece zile pentru ca deliciile din ciocolată să fie gata pentru îndrăgostiţi. Inimioarele sunt pentru toate gusturile şi buzunarele, de diverse mărimi. Unele sunt dantelate, altele sunt împodobite cu floricele.



În medie, un astfel de cadou dulce costă între 20 şi 40 de lei, iar torturile – între 50 şi 100 de lei, dar găsiţi şi surprize cu 5 lei. 

Figurinele de ciocolată au termen de valabilitate două luni, dar trebuie să fie ferite de sursele de căldură. Expoziţia cu vânzare va fi deschisă până pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor

Silvian Miron a devenit cunoscut după ce a realizat sculpturile şi rochii de ciocolată, dar şi bustul Regelui Carol, pentru care a folosit 64 de kilograme de ciocolată.Constănțeanul a primit în 2008, la Frankfurt, Oscarul cofetarilor - Trofeul Arch of Europe. În 2008, Silvian Miron a inaugurat la Constanţa Atelierul de Ciocolată, unde copiii pot deveni pentru o zi ciocolatieri.

Inimioare dulci
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite