Arad: Poliţistul împuşcat de un urmărit general a pierdut o bucată din intestin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, un poliţist din Nădlac a fost împuşcat, în abdomen, de un urmărit general. Potrivit medicilor de la Spitalul clinic judeţean Arad, starea poliţistului este stabilă. Mai multe amănunte mâine dimineaţă, în  Adevărul de Vest.

Mai citeşte şi:

adevarul.it - Catania: Bătaie cu bâte şi furculiţe între români

Arad: Poliţistul împuscat are nevoie de sânge

Timişoara: Celulă de criză împotriva infractorilor cu arme de foc

Şmecherii au liber la agresat şi poliţişti

"Pacientul a fost suspus unei intervenţii chirirugicale care adurat cinci ore. A pierdut o parte din intestin şi mult sânge. Acum este stabil şi are o anemie în curs de corectare",
a declarat dr. Mirandolina Prişcă, directorul Spitalului Judeţean Arad.

Adrian Brna, are 29 de ani şi este considerat a fi unul dintre cei mai buni poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad. El a fost nominalizat, patru ani la rând cel mai bun poliţist din Nădlac.

"Poliţistul se afla într-o misiune de prindere în flagrant a unei persoane suspecte, semnalate de preotul  din Nădlac. În momentul în care şi-a făcut apariţia persoana suspectă, un bărbat, acesta a folosit prin surprindere, un pistol cu care l-a împuşcat pe agentul de poliţie în zona abdomenului", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Arad.

Infractorul, dat în urmărire generală, era condamnat la patru ani de închisoare pentru furt. Acesta a fost reţinut de colegii poliţistului împuşcat şi este anchetat de procurori pentru tentativă de omor. El le-a declarat poliţiştilor că duminică s-a întors din Cehia de unde şi-a cumpărat pistolul cu care l-a împuşcat pe poliţist.


Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite