Traseul Mihaelei de la tren la Porsche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A „demarat“ cu un Oltcit şi şi-a încheiat cariera în Porsche Cayenne. Drumul Mihaelei Rădulescu de la anonimat la celebritate este presărat cu nume de bărbaţi influenţi, scandaluri şi bani. Foarte mulţi bani! Ultima ediţie a emisiunii „Duminica în familie“, realizată în oraşul natal cu bani de la buget, a vrut să fie o întoarcere la origini a vedetei Mihaela Rădulescu.

Mai citeşte şi:

Dulcele gust al parvenirii de Grigore Cartianu


Mihaela Rădulescu: „Am plecat cu trenul şi m-am întors cu Porsche-ul“
Neamţ: Vedetele s-au călcat pe picioare sub Pietricica la emisiunea Răduleascăi
Neamt: Mihaela Rădulescu onorată cu loc de veci
20.000 de euro din bani publici pentru Mihaela Rădulescu
Adio „Duminici în familie“
Mihaela Rădulescu: „Este ultima lună de televiziune din viaţa mea“
Mihaela Rădulescu pleacă din televiziune
Mihaela, dată în judecată pentru „Rădulescu“
Mihaela Rădulescu este audiată de Poliţie
Ayan rămâne la Mihaela

Mihaela Rădulescu (40 de ani) a declarat cu patetism că s-a retras din tumultul mediatic în care a trăit, dar pe care l-a alimentat şi pe care şi-a construit imaginea. „Nu m-am gândit vreodată că plec cu trenul din Piatra Neamţ şi mă întorc cu Porsche-ul“, a fost una dintre afirmaţiile arogante ale fostei doamne Schwartzenberg la retragerea din televiziune.

Dacă ar fi să reconstituim traseul „de la tren la Porsche“ al fetei din Piatra Neamţ ajunsă vedetă la Bucureşti, acesta ar începe cu situaţia pe care ea însăşi o descrie, în interviul acordat revistei „Flacăra“ din 6 iunie 2008: „Am avut o copilărie normală, aveam exact atât cât aveam nevoie - nu eram nici bogaţi, dar nici săraci lipiţi.

În adolescenţă au început problemele familiei mele, atunci ne-am tot mutat dintr-o casă în alta şi în apartamente din ce în ce mai mici. Au început grijile, nesiguranţa, problemele de supravieţuire şi o perioadă despre care-mi amintesc doar că nu mai vreau s-o trăiesc vreodată“.

„Mihaela Rădulescu ştie să-şi vândă povestea ca să-şi întreţină succesul. Vrea să pară un om simplu, dar nu este aşa. Este un om căruia succesul i s-a urcat la cap şi prin urmare suferă de egocentrism.

Este colerică şi dominatoare. Tot ce face este pentru a câştiga atenţia. «Uitaţi-vă ce am mai făcut eu» pare să spună fiecare gest al ei. Vrea să pozeze în binefăcătoarea neamului, ajută copii şi bătrâni bolnavi, dar gestul ei este calculat, nu dezinteresat.

Imaginea binefăcătorului care face bine din altrusim, nu pentru a se pune în valoare pe sine, nu se potriveşte cu autosuficienţa şi dorinţa Mihaelei Rădulescu de a epata“, spune Gabriela Niţă, psiholog la clinica Terapia M.

Colecţia de pantofi

Vedeta nu a ezitat să-şi etaleze bunăstarea cât a fost căsătorită cu multimilionarul Elan Schwartzenberg. În 2007, avea ca „invitaţi-surpriză“ în platoul „Duminicii în familie“ aproape o sută de perechi de pantofi de lux din colecţia ei, mult mai vastă. Pantofi scumpi, unii de 550-1.000 de euro perechea, din piele de piton, crocodil sau mătase, demni de picioarele unei dive căsătorite cu un multimilionar şi care câştiga ea însăşi, din contracte de publicitate, în anul respectiv, 900.000 de euro.

„Mihaela Rădulescu minte. Minte când spune «Nu m-am gândit vreodată că plec cu trenul din Piatra Neamţ şi mă întorc cu Porsche-ul». Să fim serioşi, când pleci de acasă pentru o viaţă mai bună, ai vise, faci proiecţii. Vrea să spună că ar fi vrut să se întoarcă acasă tot cu trenul?“, se întreabă psihologul Gabriela Niţă.

Dacă ne gândim la „campania“ antifumat a cărei imagine seminudă este Mihaela Rădulescu şi în urma căreia vedeta a luat 800.000 de euro de la Ministerul Sănătăţii, este evident că diva „minte zâmbind“. „Cred că şi retragerea ei la Monte Carlo este strategică.

România a devenit prea mică pentru ambiţiile Mihaelei Rădulescu. Ce alt bărbat deasupra lui Elan Schwartzenberg, ca poziţie financiară, ar mai fi interesant, pentru ea, în România?  Monte Carlo este locul unde sunt destui «elani»“, adaugă psihologul.

Maşinile vedetei

Mihaela Rădulescu a fost studentă la trei facultăţi (IEFS, Psihologie şi Regie de film), dar nu a reuşit să termine niciuna. Drumul ei de la anonimat la celebritate seamănă cu diferenţa dintre primul său Oltcit şi ultimul model de Porsche Cayenne Turbo. „Am avut un Oltcit, un Nissan Patrol, un Golf şi un Ford Mondeo, toate vechi şi cam obosite, însă foarte bune pentru mine în vremurile acelea“, spunea Mihaela Rădulescu în revista„ProMotor“.

„A venit însă şi momentul în care am putut să-mi permit maşinile pe care le visam: întâi a fost un BMW X 5, apoi un Porsche Boxter decapotabil, un Porsche Cayenne Turbo, un Audi Q7, un Porsche 911 Turbo şi din nou un Porsche Cayenne Turbo, model 2007“, mai declara ea. Deci, Mihaela visa de mult la Porsche-ul pe care îl are astăzi.

Un model agresiv

Mihaela Rădulescu se află în primele trei locuri la categoria „modele şi persoane publice pe care le stimezi“, alături de Mircea Badea şi Traian Băsescu arată Barometrul EURO 26, realizat anul trecut.  „Ei reprezintă modele de succes în viaţă. Au o reprezentare socială ridicată, se bucură de o recunoaştere socială“, a explicat sociologul Marius Pieleanu. Aceste personalităţi mai au ceva în comun: „5% agresivitate în raport cu spaţiul social”, spune psihologul Aurora Liiceanu.

image



Bărbaţii care i-au schimbat viaţa

Bărbaţii care s-au perindat prin viaţa Mihaelei Rădulescu au contribuit, mai mult sau mai puţin, în funcţie de banii sau de recunoaşterea lor publică, la statutul de divă la care vedeta a ajuns în prezent. De la primul soţ a rămas cu numele de Rădulescu, Dan Iosif a scos-o din anonimat, Dan Chişu a lansat-o în lumea televiziunii, alături de Bănică jr a cunoscut succesul, Elan a făcut-o doamna Schwartzenberg, iar relaţia cu Dani i-a asigurat apariţia pe primele pagini ale ziarelor.

„Totdeauna, Mihaela Rădulescu a avut un bonus de la bărbaţii pe care i-a avut: influenţa, banii sau tinereţea. Acţiunile ei sunt gândite şi calculate. Până şi Oţil a fost o victimă a ei. S-a folosit de el ca să atragă atenţia soţului ei şi a presei atunci când acesta voia să divorţeze“, spune psihologul Gabriela Niţă.

Mihaela a vorbit de mai multe ori în diferite publicaţii despre viaţa ei şi despre relaţiile ei amoroase. Într-un interviu pentru revista „Tango“, vedeta a spus că a avut o relaţie cu un bărbat căsătorit, fără să spună numele acestuia, ci doar că nu era român. Nu s-a ruşinat în a-şi arăta viaţa personală în ziare, ba chiar a profitat la maximum de popularitatea pe care o căpăta prin intermediul acestora.

Trei căsnicii eşuate

Mihaela şi Bogdan Rădulescu, un fost coleg de la Institutul de Educaţie Fizică şi Sport, s-au căsătorit când ea avea 18 ani şi jumătate. Cei doi nu au fost foarte mult timp împreună, iar după divorţ Mihaela a păstrat numele Rădulescu.

A ieşit din anonimat datorită unui personaj controversat de la începuturile anilor ’90, Dan Iosif, a cărui secretară a fost în primii ani după Revoluţie. A urmat relaţia cu Dan Chişu, cel care a introdus-o în lumea televiziunii. Relaţia lor a durat patru ani, o perioadă prolifică pentru tânăra originară din Piatra Neamţ. Simţea deja că ar putea să ajungă vedetă.

image

Mihaela se mândreşte cu „bijuteria“ ei pe patru roţi

Pe Bănică jr l-a cunoscut la Tele 7abc, iar după căsătoria cu el – un personaj popular la vremea respectivă -, cariera ei a luat avânt. Relaţia s-a terminat când în viaţa soţului a apărut o altă femeie. L-a întâlnit apoi pe Elan, cel care a transformat-o într-o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Miliardarul a decis însă să divorţeze, iar imediat după în presă au apărut zvonuri că vedeta are o relaţie cu un coleg mai tânăr. Mihaela a confirmat că are o relaţie cu Dani Oţil în toamna anului trecut, după ce a fost surprinsă de paparazzii cotidianului „ring“ după o noapte petrecută în garsoniera colegului de la Antena 1.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite