Suceava: Aeroportul de la Salcea va avea curse low cost spre Viena şi Veneţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania low cost Blue Air va face săptămânal câte trei curse internaţionale la Veneţia şi Viena şi cinci curse interne la Cluj Napoca, începând din 15 iulie, de pe aeroportul Salcea.

“Din 15 iulie Blue Air va începe să opereze de pe Aeroportul Suceava curse internaţionale directe spre Viena şi Veneţia şi totodată va opera şi o cursă Suceava-Cluj Napoca”, a declarat Vasile Ilie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava.

Preţul unui bilet dus-întors pe ruta Suceava-Viena ar putea fi de aproximativ 200 euro. 

Luni, miercuri şi vineri Blue Air va opera o cursă Suceava-Viena, cu plecare la 10.15 din Suceava şi aterizare la 12.15 pe aeroportul din Viena. Cursa retur va pleca din Viena la ora 13.00 şi va ajunge la ora 15.00 la Salcea.

Marţi, joi şi duminică, o cursă va pleca din Suceava la ora 8.15 şi va ateriza la ora 11.15 pe aeroportul din Veneţia, cursa retur fiind cu plecare din Veneţia la ora 12.00 şi aterizare pe Suceava la ora 15.00.

Suceava - Cluj, drum de o oră

În fiecare zi, cu excepţia sâmbetelor, Blue Air va avea o cursă Cluj Napoca-Suceava, cu plecare la ora 7.00 de pe aeroportul din Cluj şi aterizare la ora 7.45 pe cel din Suceava. 

Cursa retur va pleca din Suceava la ora 18.00 şi va ajunge la 18.45 la Cluj Napoca.

Bucuria ciobanilor 

Vasile Ilie a mai spus că o firmă israeliană doreşte să efectueze curse cargo de pe aeroport , urmând să importe carne de oaie procesată în judeţul Suceava. 

„Pentru început, firma apreciază că va efectua trei curse cargo săptămânal”, a declarat Vasile Ilie.

În acest sens, firma a închiriat deja un depozit frigorific lângă Aeroportul Suceava şi a realizat contracte cu procesatori şi crescători de animale.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite