Primul pas greşit al lui iPhone 4S: unele ecrane sunt galbene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În primele zile de la lansarea pe piaţă, iPhone 4S s-a vândut în patru milioane de unităţi
În primele zile de la lansarea pe piaţă, iPhone 4S s-a vândut în patru milioane de unităţi

După ce a vândut peste patru milioane de unităţi în primul weekend de la scoaterea pe piaţă a lui iPhone 4S, Apple s-ar putea confrunta cu primele controverse privind gadgetul. Mai mulţi utilizatori experientaţi au observat că ecranul telefonului are o tentă gălbuie, evidentă mai ales când este pus lângă predecesorul său, iPhone 4, scrie dailymail.co.uk.

Îngrijorarea utilizatorilor a transformat problema într-o mică euforie pe internet, care numeşte cazul „Yellowgate". Discuţia a pornit pe forumurile specializate Apple. „E-mailul arată mult mai bine pe iPhone 4. Celelalte culori par un pic „spălăcite". Mai are cineva problema asta?", întreabă un deţinător de iPhone 4S.

Utilizatorii experimentaţi de iPhone au oferit deja primele sfaturi în privinţa problemei. Ei consideră că este vorba despre lipiciul folosit între straturile ecranului tactil, care nu s-a uscat destul de bine. Soluţia oferită de ei este setarea intensităţii culorilor la nivelul cel mai mare timp de o săptămână, spunând că ecranul se va ajusta de la sine, odată cu uscarea lipiciului special.

Nu este prima oară când ecranele tip Retina au aceste probleme. Şi cu iPhone 4 au fost probleme similare, care au trecut de la sine după uscarea lipiciului. Până în acest moment reprezentanţii Apple nu au oferit nicio explicaţie oficială.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite