Raluca Moianu are emisiune la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Moianu
Raluca Moianu

Raluca Moianu a semnat un contract cu televiziunea Kanal D, unde va prezenta, din 27 octombrie, emisiunea reality „Găseşte-mi familia".

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, emisiunea „Găseşte-mi familia" va fi difuzată la Kanal D din 27 octombrie, în fiecare joi, de la ora 21.00. Emisiunea este un format internaţional care vine în întâmpinarea persoanelor care vor să-şi regăsească membri ai familiei, pe care din diferite motive nu i-au cunoscut.
„«Găseşte-mi familia»este un format de succes în lumea întreagă şi cred că va fi la fel şi în România. Telespectatorii vor avea parte de poveşti tulburătoare, de multă emoţie şi de imagini foarte frumoase. «Găseşte-mi familia» este un proiect deosebit, dar foarte greu de realizat, în care investigaţiile şi filmările nu se fac doar în România, ci în lumea întreagă. Sunt fericită că pot să ajut. Sunt mândră că echipa «Găseşte-mi familia» nu se dă bătută când cazurile par imposibil de rezolvat. Recunosc că nu îmi pot stăpâni lacrimile în momentul în care oamenii se regăsesc după foarte mulţi ani", a declarat Raluca Moianu.
Eduard Petru, la rândul său vedetă a Kanal D, este cel care o va ajuta pe Raluca Moianu de-a lungul căutărilor în emisiunea „Găseşte-mi familia".
„Găseşte-mi familia" este un format reality, care a început să fie difuzat în Olanda în urmă cu 19 ani. De-a lungul anilor, a înregistrat audienţe record în ţări precum Spania, Danemarca, Germania, Suedia, Belgia, Norvegia, Polonia, Estonia, Finlanda, Statele Unite şi Australia.
Emisiunea vine în întâmpinarea persoanelor care vor să-şi regăsească rudele de gradul întâi, pe care din diferite motive nu au apucat să le cunoască, sau a celor care au pierdut legătura cu familia în urmă cu mulţi ani. „Cine este mama mea?", „De ce am fost dat spre adopţie?", „Unde-l pot găsi pe tatăl meu?", „Cum arată fraţii mei?" sunt întrebările la care emisiunea „Găseşte-mi familia" încearcă să răspundă. Totul începe odată cu povestea celui care apelează la ajutorul emisiunii şi se continuă cu un periplu ilustrat al investigaţiilor şi al drumului către punctul final al emisiunii.
Raluca Moianu s-a alăturat echipei Kanal D, după ce în primăvara acestui an a prezentat emisiunea „Perechea potrivită", la TVR 1. Emisiunea „Găseşte-mi familia" este produsă de casa de producţie Zucchero Media.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite