Metallica: „Vom lansa noul album în cutii de cereale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lars Urlich: Vom distribui albumul in cutii de cereale
Lars Urlich: Vom distribui albumul in cutii de cereale

Celebra trupă rock vrea să se reinventeze şi e dispusă să încerce tot felul de lucruri nebune, informează site-ul britanic New Musicall Express.

Toboşarul trupei, Lars Ulrich a dezvăluit că formaţia lucrează la un nou album şi că vor să îl distribuie într-un mod cât mai neconvenţional, asfel încât fanii să se poată bucura de el cât este încă în lucru. Acesta nu este doar un mod de a atrage atenţia, ci şi o strategie de a afla reacţia fanilor.

Urlich a mai declarat că urmează să înregistreze noul album şi că s-au gîndit deja la o posibilă tactică de a-l distribui fanilor pentru păreri. „La un moment dat vom dori să îl împărţim cu cei care sunt interesaţi să-l asculte. Aşa că trebuie să găsim modalităţi de a face asta, de la trimisul albumului în cutii de cereale până la a-i convinge pe oameni să stea în mâini pentru el", a spus acesta.

Acesta va fi primul album Metallica care va ieşi fără semnătura casei de discuri Warner Brothers. Contractul pe care trupa îl avea cu cei de la Warner a expirat, iar ultimul album scos şi distribuit în colaborare cu ei a fost „Lulu", în 2011, care conţinea vocea muzicianului Lou Reed.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite