Românii, interesaţi de târgurile imobiliare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii târgului imobiliar tIMOn spun că ediţia a fost un succes
Organizatorii târgului imobiliar tIMOn spun că ediţia a fost un succes

Cea de-a XXI a târgului imobiliar national tIMOn s-a încheiat cu rezultate demne de luat în seamă: 18.500 de bilete vândute şi aproximativ 21.000 de vizitatori, câteva mii de vizionari chiar din timpul târgului şi câteva sute de rezervări semnate deja, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Expozanţii au anunţat 25 de contracte semnate în timpul târgului şi estimeaza ca se vor închide alte câteva sute în perioada imediat următoare, ţinând cont de faptul că s-au anunţat 8000 de lead-uri calificate, reprezentând clienţi ce vizează achiziţia imobiliară în următoarele luni.

„Ediţia de anul acesta a tIMOn a reprezentat un record din toate punctele de vedere. A fost pentru prima oară in istoria pieţei de rezidentiale noi când preţurile au scăzut sub 30.000 de euro, iar vizitatorii s-au arătat mai informaţi şi mai hotărâţi decât la oricare altă ediţie“, a declarant Vlad Vlasceanu, director tIMOn.

Pentru ca vizitatorii sa aibă un acces facil la târg, organziatorii au pus la dispoziţia lor microbuze, idee ce va fi implementată şi la ediţia viitoare. 

Cea mai ieftină locuinţă vândută la târg a fost o casă de vacanţă de la Merval, cu 5.500 de euro. Au urmat garsonierele de 23.000-25.000 de euro de la Sud Rezidential, apartamentul de 2 camere (35.000 euro) de la Be Igloo, apartamentele de 2 şi 3 camere din Pipera, de la Levor şi City Lights. Cea mai scumpă locuinţă vândută la targ a fost un penthouse în ansamblul Armonia Titan, tranzacţie închisă de Be Igloo la un preţ promoţional de 110.000 de euro.

Pe lângă achiziţia de imobile, vizitatorii s-au putut orienta către mobilă, prin salonul MobiDeco, ce a reunit producători din domeniul mobile, finisajelor şi decoraţiunilor.

Organizatorii mai pregătesc un târg imobiliar în toamna acestui an.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite