FOTOGALERIE De unde poţi cumpăra şi cât costă o casa de hobbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O  căsuţă de hobbit poate costa 15.000 de dolari
O căsuţă de hobbit poate costa 15.000 de dolari

Fanii filmului „Stăpânul Inelelor” aflaţi în aşteptarea ultimei părţi din această serie, The Hobbit, pot experimenta stilul de viaţă al personajelor favorite, locuind într-o casă de hobbit. O astfel de căsuţă poate costă 15.000 de dolari, potrivit Daily Mail.

O familie din Maine a creat acest concept de casă de hobbit- Wooden Wonders (minuni din lemn). Aceste căsuţe sunt construite pentru a munci şi a te juca. Aceste locuinţe pot fi folosite de la case pentru găini, până la loc de joacă, saună sau cabane.

Click pe poze pentru a vedea fotogaleria cu locuinţele de hobbiţi


Fiecare căsuţă de hobbit este lucrată manual de o firmă condusă de Rocy şi Melissa Pillsbury în Maine.

Casă de hobbit

„Rocky lucrează ca dulgher de mai bine de 15 ani şi a vrut să schimbe ceva. Pe lângă faptul că s-a plictisit de vechile metode de lucru cu lemnul, de asemenea el are şi o familie tânără, doi băieţi – Richard (trei ani), şi Maxximus (un an), care l-au direcţionat către acest business bazat pe construirea de căsuţe”, a declarat Melissa Pillsbury.

Aceasta a mai spus că locuinţele pentru hobbiţi reprezintă una dintre cele mai interesante structuri realizate de soţul ei. Iar după realizarea prototipului, ideea a început să câştige de teren şi astfel au fost construite casele la scară largă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite