Şedinţa solemnă a Parlamentului pentru ziua Regelui Mihai nu va avea loc. Principesa Margareta: S-a ratat o ocazie crucială pentru viitorul ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principesa Margareta şi principele Radu Duda au fost invitaţi într-o emisiune specială la Antena 3 unde au discutat şi despre refuzul birourilor permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor de organizare a unei şedinţe solemne a Parlamentului cu ocazia zilei Regelui Mihai.

Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au respins, luni, solicitarea PNL de organizare a unei şedinţe solemne a Parlamentului pentru a celebra aniversarea a 90 de ani de viaţă a Regelui Mihai, a anunţat preşedintele Camerei, Roberta Anastase.

"Parlamentul este suveran şi nu-i comentăm deciziile, dar s-a ratat o ocazie crucială pentru viitorul ţării. Pierdem timp să mergem înaine, să fim altă ţară", a declarat principesa Margareta la Sinteza Zilei de la Antena 3.

"E ceva general în ţara noastră să nu avem curaj să hotărâm lucrurile frumoase. Poate este o ţară rănită încă şi nu am reuşit să facem mai bine pentru ţara asta şi sunt tristă şi pentru asta"
, a continuat aceasta.

"Dacă după 21 de ani, politicienii nu găsesc încă motivaţia să-l invite pe rege să vorbeasca în Parlament, cum vroiaţi dumneavoastră ca politicienii din '89 să-l pună pe tron?! Am ajuns în NATO, în UE şi nu ne împiedica nimeni să fim demni", a declarat principele Duda.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite